• ENGLISH  »

 
 
Tetra-L
Tetra-L
Tetra-L
Tetra-L
Tetra-L
Tetra-L
Tetra-L
Tetra-L
Tetra-L
Tetra-L

Legyezők

A tetra csomagoló-anyagok egyik alkotó eleme az újrahasznosított papír. A csomagolást folyadékok tárolására fejlesztették ki (üdítő, tej…). Az alapanyag tervezésekor a cél az volt, hogy a folyadékok hosszan tárolhatóvá, valamint könnyen és jól szállíthatóvá váljanak. A gyártók továbbá büszkék arra, hogy a jelenleg használt csomagolások közül az egyik legjobb hatásfokkal bíró anyag lett, mert 97 % a benne tárolt folyadék és 3 % a csomagolás. A csomagolás újrahasznosítása viszont speciális technológiát igényel, az alkotórészek: a papír, a műanyag (fólia) és az alumínium szétválasztása miatt.
Olyan használati tárgy létrehozásán gondolkodtunk, amelyhez a csomagoló-anyag úgy használható fel, hogy nem szükséges az alkotók szétválasztása, hiszen minden doboznak egyéni csomagolási grafikája van. Az üdítők esetében például a gyümölcsök finom, gusztusos, egészséges megjelenítésére törekszenek. A fémes hátoldal is izgalmasnak ígérkezett.
A TETRA-L legyező ezeknek a grafikáknak a szétdarabolásával és új kombinációban-való összeillesztésével jött létre. A grafikák számos variációt tesznek lehetővé. Mi a gyümölcsök, a vonalkódok, és az újrahasznosítást szimbolizáló jelek sorolását használtuk fel. Az anyagvastagságot elégségesnek találtuk arra, hogy a legyező merevségét és élettartamát biztosítsa.A tárgy csomagolását szintén az újrahasznosítás gondolata inspirálta. A tekercselt papír-és egyéb áruk ragasztott papírhengerét daraboltuk fel és szabattunk bele parafa-dugót. A legyező nyakba-akasztható szalaggal is el lett tátva, mint öltözködési kiegészítő meleg időben gyorsan hozzáférhető.

rolex replica watches omega replica watches rolex replica watches omega replica watches omega replica rolex replica watches omega replica watches

CCIE Lab CCIE 400-101 Lab CCIE 350-018 lab http://www.cciepress.com CCIE 400-101 Lab CCIE 350-050 lab

1Z0-052 C4040-109 HP0-P19 70-463 642-457 300-208

breitling replica watches replica watches replica watches u boat replica watches audemars piguet replica iwc replica watches omega replica watches omega replica watches omega replica watches omega replica watches omega replica watches omega replica

Copyright © 2009 Toboz Design • Developed by Montepauli Web Solutions